News Flash:

Salata de sfecla rosie - Efecte miraculoase pentru stomacul si ficatul tau

27 Decembrie 2016
2643 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 sfecle rosii mai mici
½ lingurita de sare
2 linguri de otet de mere
1 lingura de ulei

Mod de preparare:

Se aleg 4 sfecle rosii mai mici, pentru a fierbe mult mai repede, dupa care se spala bine si se pun intr-o oala cu apa cat sa le acopere sa fiarba. Sfecla rosie va fierbe aproximativ o ora, dar le vom incerca cu o furculita ca sa ne asiguram ca sunt bine fierte. Daca furculita intra usor in sfecla inseamna ca este fiarta. Se scot sfeclele din apa si se lasa putin sa se raceasca pentru a nu ne frige cand le curatam. Dupa ce s-au racit, se curata de coaja si apoi se rad intr-un castron pe razatoarea mare. Se adauga deasupra dupa gust sare, ulei si otet si se amesteca bine. Salata de sfecla rosie merge foarte bine servita cu o lingura de hrean in otet deasupra.
    
Reteta de salata de sfecla rosie ne este recomandata de preparatedevis.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata sfecla salata digestie sfecla rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012994 (s)