News Flash:

Salata de sfecla rosie cu portocale

26 Iulie 2012
2960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g sfecla rosie
o jumatate de cana de suc de portocale
3 linguri coaja de portocale
2 linguri de zahar
2 linguri de otet
50 g ceapa
2 linguri mustar Dijon
rucola

Mod de preparare:


Se spala bine sfecla rosie, se fierbe, apoi se taie marunt si se pune intr-un bol. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie zahar otet ceapa mustar dijon rucola bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1404 viz    0 com
2230 viz    0 com
1718 viz    0 com
1182 viz    0 com
1576 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1786 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019078 (s)