News Flash:

Salata de sfecla rosie cu hrean

12 Aprilie 2011
1698 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de sfecla rosie cu hrean
Ingrediente necesare: 2 kg de sfecla rosie 3 bucati de hrean sare otet zahar Mod de preparare: Sfecla rosie se fierbe in cuptor, pentru un gust mai bun. De asemenea, se poate folosi si cruda. Se rade apoi pe razatoarea mare. Hreanul se da pe razatoarea mica. Apoi se amesteca aceste doua ingrediente. Se pun sarea, otetul si zaharul dupa gust. Sfecla rosie isi pastreaza proprietatile, indiferent de procesul prin care aceasta a fost gatita. Chiar daca aceasta are gustul dulce, nu contine multe calorii. Contine potasiu, acid folic (vitamina B) si alte vitamine, imbunatatind metabolismul. Hreanul are efecte antibiotice puternice, dar si proprietati curative. De asemenea, hreanul mai are calitati terapeutice si proprietati antibacteriene. Acesta are un continut de vitamina C, calciu, minerale si altele. Este benefic impotriva reumatismului si pentru caile respiratorii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete alimentatie sanatoasa rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3665 viz    0 com
1085 viz    0 com
1216 viz    0 com
2045 viz    0 com
3419 viz    0 com
1643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018771 (s)