News Flash:

Salata de sfecla rosie cu ghimbir

22 August 2012
2526 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 bucati sfecla rosie
zeama de lamaie
sare grunjoasa
piper


Pentru sosul de ghimbir:

2 bucati de ghimbir cat o nuca
o lingurita de ulei
sare
o lingurita de smantana
zeama de lamaie

Mod de preparare:

Bucatile de sfecla de coc la cuptor, la foc mic, timp de o ora si jumatate. Se curata si se taie in felii subtiri pe un platou. Se stropesc cu ulei si zeama de lamaie si se adauga sare si piper proaspat macinat. Langa, punem sosul de ghimbir, care se face astfel: se curata 2 bucati de ghimbir de marimea unei nuci fiecare, se dau prin razatoarea mica, se freaca bine cu sare, cu o lingurita de ulei, cu zeama de lamaie si cu o lingurita de smantana. Langa sfecla, mai puteti pune si 2 lingurite de sos de hrean.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecla rosie ghimbir ulei sare smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013003 (s)