News Flash:

Salata de sfecla rosie cu branza

15 Ianuarie 2014
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pere aromate
o sfecla rosie
cateva frunze de menta
zeama de la 1/2 lamaie
3 lg ulei de masline
150 gr branza feta

Mod de preparare:

Sfecla se curata de coaja, perele se curata de mijlocul cu seminte. Ambele se taie in taitei fini si cat mai lungi. Se amesteca intre ele doar in momentul servirii pentru a nu-si imprumuta culorile.
Intr-un borcan se pune zeama de lamaie si uleiul de masline si se agita 2-3 min pana amestecul devine omogen. Pe o farfurie de servire se pun taiteii de sfecla si pere, se amesteca usor, pe deasupra de presara frunzulite de menta proaspata, bucatele de branza feta, iar la final se toarna sosul. Se potriveste de sare si se serveste rece.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018996 (s)