News Flash:

Salata de sfecla rosie

1 Aprilie 2014
1957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg sfecla rosie
2 lingurite zahar
2 linguri otet sau suc de lamaie
sare
1 buc. hrean sau optional chimen

Mod de preparare:

Spalam bine sfecla de pamant si o punem la fiert la foc mic timp de aproximativ 1-2 ore. Probam cu furculita si daca intra usor inseamna ca este fiarta. O strecuram sub jet de apa rece, o curatam de coaja si o dam pe razatoarea mare intr-un castron de inox sau sticla.
Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica (eu am pus cam 3 linguri de hrean ras. Daca va place mai iute, suplimentati).
Adaugam zahar, otet si sare. Cantitatile de mai sus sunt aproximative, fiecare pune dupa preferinta, mai dulce, mai sarat sau mai acru. Pastram la rece intr-o caserola acoperita sau in borcane.

Salata de sfecla rosie recomandata Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata sfecla
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2121 viz    0 com
2587 viz    0 com
1682 viz    0 com
2171 viz    0 com
2292 viz    0 com
1629 viz    0 com
1474 viz    0 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021478 (s)