News Flash:

Salata de sfecla cu sos de mango

26 Decembrie 2011
990 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de sfecla cu sos de mango
Ingrediente:

3 sfecle (650-700g)
1 ceapa mica
sos de mango - 3-4 linguri sau cat sunt necesare
sare
piper

Mod de preparare:


Ceapa se taie suvite subtiri si se pune in apa rece. Sfecla se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa se scurge bine-bine de apa, se trece intr-un castron impreuna cu sfecla, se adauga sosul de mango si se amesteca.
Pentru cine nu prefera sfecla cruda, poate face aceasta salata si cu sfecla coapta sau fiarta.

sursa reteta si fotografie: cristina-k.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle ceapa sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1056 viz    0 com
1359 viz    0 com
1288 viz    0 com
4248 viz    0 com
1373 viz    0 com
3020 viz    0 com
1202 viz    0 com
2109 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014839 (s)