News Flash:

Salata de sfcla cu crema de branza

23 Iulie 2013
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5-6 sfecle rosii si galbene medii
100 g crema de branza
4 linguri zeama de lamaie
2 linguri chives tocate
coaja rasa de la 1 lamaie
1 lingurita ceapa verde tocata
60 ml ulei de masline
1 lingurita mustar Dijon
1 lingura otet de vin
350 g fenicul feliat subtire
2 linguri capere
50 g nuci prajite si tocate
sare
piper negru macinat

Mod de preparare:

Spala bine sfecla, condimenteaza cu sare si piper, stropeste-o cu ulei de masline si pune-o intr-o tava cu putina apa. Coace-o in cuptorul incins acoperita cu folie de aluminiu. Sfecla va fi gata dupa aproximativ 40 de minute, cand poti sa introduci usor un cutit pana in mijlocul ei.

Intre timp, amesteca intr-un bol crema de branza, coaja de lamaie, 1 lingura de zeama de lamaie si jumatate din chives tocate. Condimenteaza cu sare si piper. Intr-un alt bol, amesteca mustarul, 3 linguri zeama de lamaie, otetul, un praf de sare si piper si uleiul de masline.

Cand sfecla este coapta scoate-o din cuptor, lasa-o sa se raceasca, curat-o de coaja si toaca-o in cubulete. Amesteca sfecla cu feniculul, caperele, restul de chives si vinegreta cu mustar. Chiar iniante de servire presara deasupra nucile tocate si dressing-ul cu crema de branza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle rosii capere dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013417 (s)