News Flash:

Salata de scoici cu sos vinegrette

19 Februarie 2013
2244 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

16 scoici decorticate
400 de gr dovlecei

Pentru sosul vinegrette:

doua prafuri de mustar
½ linguri de mustar
sucul de la o lamaie

Alte ingrediente:

5 linguri de ulei
piper dupa gust
salata verde
patrunjel

Mod de preparare:

Cumparati 16 scoici decorticate. Spalati-le bine si apoi stergeti surplusul de apa cu servetele de hartie. Fiecare inima de scoica se taie in trei felii. Incalziti cuptorul la 200 de grade. Spalati 400 de gr dovlecei si taiati-i in bastonase mici. Asezati-I pe o tava cu coaja in sus.
Ingredientele pentru sos se pun intr-un vas. Si se amesteca pana se dizolva sarea. Turnati peste compozitie 5 linguri de ulei si bateti cu telul pana obtineti o compozitie omogena. Piperati dupa gust. Imbibati o pensula in sosul vinegrette si apoi ungeti scoicile si dovlecetii feliati. Pastrati sosul ce ramane. Introduceti tava cu dovlecei in copor. Asteptati 3 minute. Puneti apoi si scoicile si scoateti-le dupa alte 2 minute. Se adauga salata verde si se decoreaza cu patrunjel. Si cu restul de sos.
Salata de scoici recomandata de iubesc salatele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scoici decorticate dovlecei sosul vinegrette mustar ulei salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7123 viz    0 com
1602 viz    0 com
1517 viz    0 com
3939 viz    0 com
2874 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014424 (s)