News Flash:

Salata de sarbatori "Ursul Polar" - Cum se prepara

28 Decembrie 2017
3633 Vizualizari | 0 Comentarii

Salata de sarbatori "Ursul Polar" - Cum se prepara

Ingrediente:

  • 2 cartofi fierti si decojiti
  • 4 castraveti murati nu prea mari
  • 1 piept de pui fiert
  • 250 gr ciuperci albe calite in ulei sau din borcan

Citeste si Salata de pui cu ciuperci: Aceasta salatica am pregatit-o pentru Revelion anul trecut si s-a terminat repede repede

  • 4 oua fierte tari
  • 150 gr cascaval
  • 200 gr maioneza
  • 200 gr smantana
  • masline pentru ornat
  • patrunjel

Citeste si Salata "Perla neagra" pentru Revelion - Vei avea noroc cu carul la anul daca o vei manca

Mod de preparare:

Pentru inceput se amesteca maioneza cu smantana. Cartofii se rad prin razatoarea mascata.Direct pe platoul in care va fi servita salata. Urmeaza stratul de castraveti murati taiati pai. Se acopera cu sos. Urmeaza stratul de carne de pui taiat marunt. Apoi ciupercile. Reteta originala propune ciuperci calite in ulei. De data aceasta am folosit din cele marinate. Urmeaza galbenusurile date prin razatoarea mica. Si din nou sos. Daca doriti puteti pun sosul dupa fiecare ingredient. Dar atentie: caloriile se inmultesc!

Citeste si Ce gresesti cand pregatesti salata boeuf. Cum sa obtii o salata proaspata, sanatoasa si delicioasa!

Apoi se rade cascavalul. Ultimul strat este cel de albus dat prin razatoarea mica.Din masline i se fac ursuletului ochii,boticul si labutele. Se orneaza cu patrunjel. Remarca: toate ingredientele se rad in platoul in care se serveste salata. Chiar daca este un pic mai dificil si e nevoie de atentie si acuratete, rezultatul va fi o salata pufoasa si gustoasa.

preluat de pe povarenok

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti murati cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1727 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015018 (s)