News Flash:

Salata de rosii cu prune si sfecla rosie

2 Octombrie 2013
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 rosii cherry (galbene) taiate in jumatati
60 g branza de capra faramitata
prune mari, decojite, taiate in sferturi
sare
piper
1 lingurita mustar Dijon
1 lingurita cimbru proaspat tocat
1 lingurita chives tocate
1 lingura otet de vin
3 linguri ulei de masline
4 bucati sfecla rosie sau galbena (mici)
2 ardei grasi galbeni

Mod de preparare:


Coace ardeii, curata-i si taie-i in fasii subtiri. Coace sau fierbe sfecla si feliaza fasii subtiri. Pregateste un dressing din uleiul de masline, otet, chives, cimbru, mustrar, sare si piper. Amesteca 3 linguri de dressing cu fasiile de sfecla si lasa-le asa 15 minute. Inainte sa servesti, pune intr-un castron sfecla, adauga fasiile de ardei, prunele, rosiile si presara deasupra branza faramitata. Toarna restul de dressing si salata este gata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013967 (s)