News Flash:

Salata de rosii cu ciuperci

11 Iulie 2013
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura seminte de susan
250g rosii cherry, taiate in jumatate
60g alune de padure
300g fasole verde
400g ciuperci champignon
2 linguri mustar Dijon
2 linguri miere
2 linguri otet de vin
100ml ulei de masline extra virgin
400g conserva boabe de naut clatite si uscate

Mod de preparare:

Amesteca uleiul de masline, otetul, mierea, mustarul, sarea si piperul intr-un bol. Pune deoparte in alt vas 2 linguri din acest sos. Adauga ciupercile in acest sos si lasa-le sa stea o ora la marinat.
Intre timp, spala fasolea verde si pune-o pe un platou in cuptorul cu microunde. Acopera-le cu un servetel de bucatarie si pune-le 1-2 minute la cuptor pana prin o culoare verde aprins. Baga-le apoi in apa cu gheata, stoarce apa si usuca-le. Incalzeste alunele intr-o tigaie neaderenta la foc mediu pana se prajesc foarte usor.Adauga semintele de sesan si mai lasa tigaia pe foc 1-2 minute.
Adauga fasolea verde, rosiile si boabele de naut in vasul in care sunt ciupercile. Pune deasupra restul de dressing si amesteca-le bine. Pune totul pe un platou, arunca deasupra alunele si semintele de susan.

sursa: foodstory

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry fasole verde mustar dijon foc mediu platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013613 (s)