News Flash:

Salata de rosii cu ceapa

18 Mai 2011
956 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de rosii cu ceapa
Ingrediente: rosii 1 ceapa mica 3-4 frunze proaspete de busuioc ulei de masline sare Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala se taie in doua, apoi se taie julien (solzisori). Rosiile se taie mai intai în 2, apoi felii, care se pun impreuna cu feliile de ceapa intr-un castron sau intr-o farfurie adanca. Deasupra lor se rup frunzele de busuioc proaspat. Se presara rosiile si ceapa cu un praf de sare, apoi se adauga 1-2 linguri de ulei de masline si se amesteca putin cu ajutorul unei linguri, iar salata este gata.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete ceapa bruschete placinte rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1600 viz    0 com
1113 viz    0 com
1219 viz    0 com
1224 viz    0 com
998 viz    0 com
1066 viz    0 com
2352 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1741 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022399 (s)