News Flash:

Salata de radacinoase cu crema de branza

21 Februarie 2013
1797 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

seminte de dovleac decojite
un mar
250 gr patrunjel
250 gr morcovi
1 lamaie

Pentru sos:

100 gr crema de branza
3 linguri de smantana
1 lingura ulei
1 lingura zahar
1 lingura curry
sare
piper

Mod de preparare:


Morcovii, patrunjelul si marul se dau pe razatoare. Lamaia se stoarce si se toarna peste legume pentru a nu se oxida. Pentru sosul de branza combinati crema de branza cu putin smantana, ulei si apoi condimentati cu zahar, curry, sare si piper. Semintele de dovleac se prajesc si se lasa la racit. la final, amestecati sosul de branza cu legumele rase si presarati deasupra semintele de dovleac prajite. O masa delicioasa. Plina de vitamine.

sursa: iubesc salatele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mar patrunjel morcovi lamaie sos smantana ulei zahar curry sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019618 (s)