News Flash:

Salata de quinoa cu ridichi

31 Ianuarie 2013
3941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana quinoa fiarta
4 cepe verzi sau 1/2 ceapa alba
2 linguri otet de mere
3 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
1 lingurita miere
1 capatana salata
2 ridichi (optional)
piper

Mod de preparare:
 
Uleiul, otetul, sucul de lamaie, si piperul se amesteca intr-un castron, dupa care se incorporeaza in quinoa fiarta. Salata se taie si se amesteca impreuna cu ridichile si ceapa, apoi se adauga quinoa. Se serveste cu seminte de susan sau floarea-soarelui presarate deasupra si cu patrunjel proaspat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quinoa fiarta cepe verzi ceapa alba miere salata ridichi piper castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1418 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013608 (s)