News Flash:

Salata de quinoa cu dovlecel

13 Septembrie 2013
1661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 de grame de quinoa
1 buc dovlecel potrivit
1 lingura de otet de mere sau balsamic
1 lingura de ulei de masline
4-5 fire ceapa verde (sau 1 ceapa mica rosie)
300 gr rosii cherry
3 felii de paine prajita (integrala)
1 de patrunjel proaspat
sare
piper

Mod de preparare:

Punem quinoa in apa clocotita si o lasam 2-3 minute sa fiarba. Rasturnam quinoa intr-o strecuratoare si turnam peste ea 2 cani de apa rece, apoi lasam sa scurga bine de apa.
Tocam ceapa, patrunjelul, taiem rosiile in patru, dovlecelul se taie fasii cu ajutorul unui aparat pentru curatat coaja legumelor. Stropim imediat dovleceii cu otet si ulei de masline. Punem sare si piper dupa gust. La final punem painea prajita taiata cubulete. Salata se serveste imediat. In cazul in care doriti s-o serviti mai tarziu, puneti painea prajita in momentul in care doriti s o serviti.
Putem adauga si bucatele de branza sau tofu.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

quinoa ceapa verde paine prajita piper apa clocotita tofu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1725 viz    0 com
3129 viz    0 com
3162 viz    0 com
1628 viz    0 com
1409 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013454 (s)