News Flash:

Salata de pui cu sparanghel

24 Septembrie 2013
861 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g paste farfalle
2 legaturi de sparanghel
2 tulpini de telina
200 g carne de pui
1 cana de patrunjel proaspat tocat
125 ml ulei de masline
2 linguri de otet balsamic
1 linguri de arpagic
2 catei de usturoi
40 g parmezan ras

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert intr-o cratita mai mare cu putina sare, aproximativ 8 minute. Scurge-le bine, apoi caleste putin sparanghelul in ulei de masline, circa 4 minute. Taie-l pe lungime, apoi adauga-l peste paste impreuna cu telina taiata marunt si puiul fiert taiat fasii subtiri. Amesteca patrunjelul, uleiul, otetul, arpagicul cu usturouil cu ajutorul unui blender, apoi toarna si acest amestec peste paste si combina-le pana cand se omogenizeaza.
Salata de pui cu sparanghel si parmezan se serveste imediat ce a fost preparata, presarata cu parmezan.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020396 (s)