News Flash:

Salata de pui cu merisoare si nuci

18 Octombrie 2013
2215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 salata iceberg
100 g merisoare
100 ementhaler
1 portocala
100 g carne de pui
suc de lamaie
1-2 linguri miere
4 linguri nuci prajite

Mod de preparare:


Salata se taie bucatele mici. Portocala se curata de coaja si se taie cubulete. Ementalerul se rade pe razatoare mare. Carnea de pui se taie bucatele. Nucile se taie bucatele mici. Toate aceste ingrediente se amesteca si se adauga merisoarele. Se potriveste la gust cu zeama de lamaie si miere.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019744 (s)