News Flash:

Salata de pui cu maioneza si ciuperci este un aperitiv delicios, ce se prepara simplu si usor

10 Iunie 2019
715 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 300 g carne de pui fiarta sau friptura rece
  • 1 conserva de ciuperci feliate (cca. 300 g) sau 500 g ciuperci proaspete
  • 1-2 castraveti murati
  • 1 ardei rosu gras California sau kapia
  • 1 ceapa mica tocata (rosie, alba sau 2 fire de ceapa verde) sau 2 catei de usturoi
  • o mana de verdeata: marar si patrunjel
  • sare, piper negru proaspat macinat

Pentru maioneza aveti nevoie de: 1 galbenus proaspat, 1 lingurita mustar, 80 ml ulei, sare. In maioneza puteti adauga si putin iaurt grecesc.

Mod de preparare salata de pui cu maioneza si ciuperci:

Carnea se taie in cubulete mici de cca. 1 cm. Puteti folosi carne de pui fiarta inainte sau friptura ce v-a ramas. Se taie ceapa si verdeturile, iar ciupercile se scurg bine. Daca doriti, puteti inlocui ceapa cu 1-2 catei de usturoi. Se taie apoi castravetii murati si ardeiul rosu. Amesteacati toate ingredientele intr-un castron incapator, peste care adaugati maioneza. Asta este tot. Pofta buna!

Ideal este sa pregatiti aceasta salata cu aproximativ sase ore inainte de a o consuma, pentru ca aromele sa se "imprieteneasca".

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata pui retete salata salata maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013718 (s)