News Flash:

Salata de pui cu maioneza, ciuperci si porumb

28 Iulie 2016
6352 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr file de pui
400 gr porumb la conserva
3 oua
200 gr ciuperci murate
200 gr morcovi
1 praz sau ceapa
cateva masline
chips-uri oval
200 gr maioneza
ulei vegetal
sare

Mod de preparare:

1. Spala morcovii, fierbe-i, apoi curata-i.
2. Taie carnea in bucatele mici si prajeste-o timp de 10 minute, cu putina sare.
3. Da morcovii pe razatoare sau taie-i in cubulete foarte mici.
4. Da si ouale pe razatoare.
5. Taie ciupercile in felii fine.
6. Taie ceapa julienne.
7. Pune carnea intr-un platou. Intinde-o cat mai bine.
8. Acoper-o cu morcovii razuiti.
9. Pune apoi ciupercile si maioneza.
10. Urmeaza ouale date pe razatoare si ceapa.
11. La final pune boabele de porumb si acopera in totalitate cu jumatati de masline.
12. Chipsurile pune-le de jur imprejurul salatei, usor bagate in compozitie.
Pentru decor poti pune o rosie mica, taiata sub forma de buburuza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata pui salata maioneza salata carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020107 (s)