News Flash:

Salata de pui cu hrean

11 Mai 2011
1685 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de pui cu hrean
Ingrediente: 2 piepturi de pui 500 gr ciuperci 500 gr smantana grasa 300 gr gogosari in otet 2 lingurite de hrean sare dupa gust piper Mod de preparare: Piepturile de pui se dezoseaza si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se taie in cubulete marunte. Se fierb ciupercile, iar dupa ce s-au racit, se taie cubulete. Gogosarii se spala (de preferinta murati in otet) si se taie solzisori. Se ia un vas in care pun toate ingredintele tocate de mai sus, inclusiv smantana si hreanul. Se amesteca si se lasa putin la frigider inainte de a se consuma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete salate nuci pecan ciuperci rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1052 viz    0 com
1033 viz    0 com
1240 viz    0 com
1026 viz    0 com
973 viz    0 com
1025 viz    0 com
1286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019475 (s)