News Flash:

Salata de pui cu hrean

11 Mai 2011
1949 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de pui cu hrean
Ingrediente: 2 piepturi de pui 500 gr ciuperci 500 gr smantana grasa 300 gr gogosari in otet 2 lingurite de hrean sare dupa gust piper Mod de preparare: Piepturile de pui se dezoseaza si se pun la fiert in apa cu sare, apoi se taie in cubulete marunte. Se fierb ciupercile, iar dupa ce s-au racit, se taie cubulete. Gogosarii se spala (de preferinta murati in otet) si se taie solzisori. Se ia un vas in care pun toate ingredintele tocate de mai sus, inclusiv smantana si hreanul. Se amesteca si se lasa putin la frigider inainte de a se consuma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate nuci pecan ciuperci rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1181 viz    0 com
1201 viz    0 com
1394 viz    0 com
1168 viz    0 com
1101 viz    0 com
1175 viz    0 com
1636 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 24 queries | Mysql time :0.015013 (s)