News Flash:

Salata de pui cu broccoli

18 Iunie 2013
1996 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui
400 de g cartofi
150 g broccoli
150 g morcovi
150 g mazare verde
1 telina
100 ml iaurt
1 legatura de patrunjel tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Curata bine legumele, apoi pune-le la fiert. Dupa ce fierb bine, taie-le bucatele micute si asaza-le in straturi intr-un vas mare de ieana. Intre timp, spala bine pieptul de pui si pune-l la fiert, apoi taie-l fasii subtiri si adauga-l peste legume. Amesteca-le bine si asezoneaza-le cu sare si piper dupa gust. La final, taie patrunjelul marunt si presara-l peste salata.
Salata de pui se serveste rece, cu dressing de iaurt si cateva felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

broccoli mazare verde iaurt patrunjel tocat piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020027 (s)