News Flash:

Salata de pui

6 Mai 2011
1772 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata de pui
Ingrediente: 1 kg piept de pui un borcan 800 g castraveciori murati 200 g gogosari acri 800 g rosii 800 g ciuperci proaspete sau din conserva 100 - 200 g iaurt gros (dupa gust) cca 400-500 g maioneza (dupa gust) zeama de lamaie cateva foite varza rosie cateva foite varza alba o legatura ceapa verde cateva fire de usturoi verde morcov dupa gust mazare dupa gust fasole verde dupa gust putina telina boabe de porumb dupa gust mustar dulce dupa gust sare, piper, nucsoara Mod de preparare: Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare si se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii. Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri. Rosiile se taie in cubulete (nu se oparesc), castravetii si gogosarii se taie feliute sau cubulete, ceapa si usturoiul se toaca marunt, ciupercile fierte se taie marunt. Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov, telina, mazare si fasole verde. Carnea si legumele se pot fierbe si la aburi. Se pregateste dressingul din iaurt, maioneza, mustar, se amesteca bine, se potriveste de sare, piper, nucsoara, zeama de lamaie, mustar. Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert taiat cubulete, se toarna dressingul si se amesteca cu grija. Se serveste rece ornata cu salata verde, masline, felii de ou fiert.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete nuci pecan castravete murat boia iute rosii ciuperci mere bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

942 viz    0 com
1055 viz    0 com
1064 viz    0 com
2362 viz    0 com
985 viz    0 com
974 viz    0 com
2488 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013465 (s)