News Flash:

Salata de pui

6 Mai 2011
1856 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de pui
Ingrediente: 1 kg piept de pui un borcan 800 g castraveciori murati 200 g gogosari acri 800 g rosii 800 g ciuperci proaspete sau din conserva 100 - 200 g iaurt gros (dupa gust) cca 400-500 g maioneza (dupa gust) zeama de lamaie cateva foite varza rosie cateva foite varza alba o legatura ceapa verde cateva fire de usturoi verde morcov dupa gust mazare dupa gust fasole verde dupa gust putina telina boabe de porumb dupa gust mustar dulce dupa gust sare, piper, nucsoara Mod de preparare: Pieptul de pui se fierbe in apa rece cu putina sare si se inlatura spuma care se formeaza in timpul fierberii. Foitele de varza rosie si varza alba se spala, se taie fasii cat mai subtiri. Rosiile se taie in cubulete (nu se oparesc), castravetii si gogosarii se taie feliute sau cubulete, ceapa si usturoiul se toaca marunt, ciupercile fierte se taie marunt. Porumbul se fierbe alaturi de cubuletele de morcov, telina, mazare si fasole verde. Carnea si legumele se pot fierbe si la aburi. Se pregateste dressingul din iaurt, maioneza, mustar, se amesteca bine, se potriveste de sare, piper, nucsoara, zeama de lamaie, mustar. Toate ingredientele se amesteca cu pieptul de pui fiert taiat cubulete, se toarna dressingul si se amesteca cu grija. Se serveste rece ornata cu salata verde, masline, felii de ou fiert.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nuci pecan castravete murat boia iute rosii ciuperci mere bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1002 viz    0 com
1113 viz    0 com
1137 viz    0 com
2462 viz    0 com
1065 viz    0 com
1062 viz    0 com
2592 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1811 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019796 (s)