News Flash:

Salata de post, cu fasole si porumb

14 Martie 2017
2239 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conserva de porumb
1 ardei gras rosu
1 conserva fasole rosie
100 g de nuci
2 castraveti murati
3 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
3 linguri de ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un bol incapator adauga fasolea si porumbul scurse bine se zeama.
Toaca nuca in sferturi si ardeiul in cubulete si adau-le in bol. Peste acestea adauga si castravetii taiati marunt si scursi usor de zeama.
Intr-un mojar piseaza bine usturoiul. Amesteca-l cu uleiul de masline si o lingura de zeama de lamaie. Adauga sare si piper dupa gust si toarna dressingul peste salata.
Toaca mararul marunt si pune-l peste salata. Amesteca totul foarte bine si asezoneaza cu sare si pieper dupa gust.
Serveste salata ca atare sau alaturi de branza tofu ori salam de soia.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata post salata fasole salata porumb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018999 (s)