News Flash:

Salata de post cu cartofi

15 Noiembrie 2011
2892 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de post cu cartofi
Ingrediente: 4 cartofi dulci 3 linguri sos vinaigrette cateva fire de arpagic 2 fire ceapa verde 2 linguri patrunjel tocat sare Mod de preparare: Cartofii dulci curatati si taiati cuburi se pun la fiert in apa clocotita pentru 10 minute sau pana se inmoaie. Se usuca. Se pun intr-un bol, se toarna vinegreta, se asezoneaza cu sare si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se adauga ceapa si arpagicul tocate marunt. Se presara patrunjel. Se serveste la temperatura camerei. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi retete vegetariene salate iaurt vegetal almette patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1309 viz    0 com
2242 viz    1 com
1314 viz    0 com
1475 viz    0 com
3198 viz    0 com
1203 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012318 (s)