News Flash:

Salata de porumb cu rosii si usturoi

4 Martie 2013
2059 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 rosii lunguiete taiate cubulete
400 g rosii cherry
1 lingurita otet balsamic
60 ml ulei de masline
4 stiuleti de porumb
2 catei de usturoi taiati marunt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 190 grade. Asezam rosiile lunguiete intr-o tava. Le stropim cu o lingura de ulei si cu otet balsamic. Presaram bucatele de usturoi printre rosii si bagam tava la cuptor timp de 15 minute. Reducem apoi temperatura la 150 grade si mai lasam la cuptor timp de 30 de minute. Asezam si rosiile cherry in tava si mai lasam la cuptor timp de 15 minute. Lasam sa se raceasca in tava. Coacem porumbul pe gratar si apoi lasam sa se raceasca. Cu un cutit ascutit taiem boabele de porumb de pe stiuleri. Intr-un bol amestecam rosiile coapte cu porumb. Asezonam cu sare, stropim salata cu ulei si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii lunguiete rosii cherry otet balsamic tava gratar bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015952 (s)