News Flash:

Salata de peste marinat

2 Septembrie 2011
1191 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de peste marinat
Ingrediente: 3-4 bucati de peste marinat 2-3 portocale 1/2 legatura de marar 1 ceapa rosie 20-30 gr de nucsoara 150 gr de varza rosie 100 gr varza alba 2 gogosari acri 20 gr de mac Pentru dressing: zeama de la o lamaie zeama de la o portocala 1 lingura ulei de masline 2 linguri de iaurt 1 lingura de maioneza light 1 lingurita mustar frantuzesc boabe 1 plic Knorr Mediteranean Mod de preparare: Pestele se curata de piele, se taie in cubulete potrivite, se curata portocalele si se taie tot in cubulete potrivite. Varza se toaca foarte fin si se adauga nucsoara. Se taie gogosarii in cubulete, iar mararul se toaca si se adauga in salata. Ceapa se taie julien. Compozitia se imparte in doua. Peste o jumatate de compozitie se pune varza rosie, iar peste cealalta se adauga varza alba Pentru dressing se amesteca ingredientele mentionate anterior, dupa care se potriveste de sare si piper. Se adauga un pic de marar. La final se presara macul. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste marinat retete vegetariene salate maioneza light struguri mirin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1114 viz    0 com
2959 viz    0 com
1663 viz    0 com
1328 viz    0 com
1213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1863 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023448 (s)