News Flash:

Salata de peste cu cartofi si oua

9 Mai 2017
1760 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g peste din conserva (sprot)
300 g cartofi fierti
200 g morcovi
4 oua + 3 oua pentru decor
sare
piper
maioneza

Mod de preparare:

Scurgi pestele de ulei si-l maruntesti sau il pasezi cu furculita si-l asezi pe o farfurie, apoi pui peste peste un strat subtire de maioneza. Razi deasupra un strat subtire de albusuri. Peste albusuri, dai morcovii prin razatoare si dea supra lor pui un strat subtire de maioneza. Peste morcov dai prin razatoare un strat de cartofi si pui iar maioneza, dar mai multa.
Decorezi cu galbenusurile date prin razatoarea mica, iar din albusuri faci soricei, carora le pui urechi din bucatele de cascaval si ochisori din boabe de piper negru.
Toate straturile le condimentezi cu sare si piper, dupa gust.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata peste salata cartofi salata maioneza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021066 (s)