News Flash:

Salata de peste cu cartofi

10 Iunie 2011
977 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de peste cu cartofi
Ingrediente: 2 bucati file de peste (ton) 2 lingurite otet 4 linguri sos de soia 4-5 cartofi noi 200 g fasole verde proaspata 1 legatura coriandru 1 ardei iute rosu 1-2 catei de usturoi 1 lamaie 3 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Cartofii se pun la fiert, apoi se taie cubulete, separat se fierbe si fasolea verde. Intr-un vas se amesteca uleiul de masline cu zeama de la 1 lamaie, usturoiul pisat sau dat pe razatoare, ardeiul iute curatat de seminte si taiat in fasii subtiri, sare, piper. Se face un sos care se toarna peste cartofii si fasolea fierte. Fileul de peste se unge cu putin ulei de masline si se prajeste cate 5 minute pe o parte si alte 5 pe cealalta parte. Cu 2 minute de a fi prajit se adauga un sos facut din soia si otet si se mai lasa 2 minute pe foc in sos. Pestele preparat astfel se lasa sa se raceasca, se taie fasii subtriri. Cartofii si fasolea se aseaza pe farfurii, iar deasupra se adauga fasiile de peste. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

verdeturi coltunasi placinte nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
1188 viz    0 com
937 viz    0 com
2846 viz    0 com
801 viz    0 com
1941 viz    0 com
2165 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1449 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019252 (s)