News Flash:

Salata de peste afumat cu masline

16 Ianuarie 2014
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g peste afumat (macrou sau hering)
200 g ceapa rosie
100 g morcovi
2 linguri de ulei de floarea soarelui
o lingura de otet
70 g masline fara samburi
sare
2-3 frunze de salata verde
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Pastele afumat se dezoseaza si se taie bucatele. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se amesteca legumele cu maslinele, se adauga uleiul, otetul si sarea. Se asaza pe un platou frunzele de salata, apoi peste ele amestecul de legume si deasupra se presara bucatile de peste si se serveste salata cu zeama de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

992 viz    0 com
2309 viz    0 com
5503 viz    0 com
1515 viz    0 com
1835 viz    0 com
1444 viz    0 com
1773 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013795 (s)