News Flash:

Salata de peste afumat cu masline

16 Ianuarie 2014
1469 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g peste afumat (macrou sau hering)
200 g ceapa rosie
100 g morcovi
2 linguri de ulei de floarea soarelui
o lingura de otet
70 g masline fara samburi
sare
2-3 frunze de salata verde
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Pastele afumat se dezoseaza si se taie bucatele. Ceapa se curata si se taie solzisori, morcovii se dau pe razatoarea mare. Se amesteca legumele cu maslinele, se adauga uleiul, otetul si sarea. Se asaza pe un platou frunzele de salata, apoi peste ele amestecul de legume si deasupra se presara bucatile de peste si se serveste salata cu zeama de lamaie.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1029 viz    0 com
2364 viz    0 com
5560 viz    0 com
1539 viz    0 com
1900 viz    0 com
1541 viz    0 com
1824 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1574 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019191 (s)