News Flash:

Salata de peste afumat

14 Aprilie 2011
1956 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de peste afumat
Ingrediente: - 1 peste afumat (macrou) - 1 ceapa potrivita - 1-2 castraveciori murati in otet - piper, mustar dulce - dupa gust - maioneza (de post) Preparare: Pestele curatat de oase si taiat bucatele se amesteca cu ceapa taiata, castraveciorii taiati bucatele, piperul si mustarul amestecat cu maioneza. Este o salata de peste delicioasa si apreciata de toti cei care au gustat-o, pe care eu o pregatesc deseori, mai ales de sarbatori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete nescafe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
1272 viz    0 com
1776 viz    0 com
1331 viz    0 com
1545 viz    0 com
5556 viz    0 com
1539 viz    0 com
3480 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013540 (s)