News Flash:

Salata de patrunjel

15 Iulie 2011
1352 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de patrunjel
Ingrediente: 1 legatura de hasmatuchi (sau patrunjel cret) 1 ceapa rosie mica 2 linguri suc de lamaie 1 lingura ulei de masline extravirgin 6 felii prosciutto crudo parmezan Mod de preparare: Se taie ceapa rondele subtiri. Se presara putina sare si se stropeste cu sucul de lamaie. Se lasa sa se marineze 10 minute. In acest timp se prajesc fasiile de prosciutto intr-o tigaie fara adaos de grasime, pana devin rumene. Cand se racoresc un pic, se rup fasiute. Se taie frunzulitele patrunjelului deasupra unui bol, folosind o foarfeca. Se presara cu putin piper negru. Uleiul se toarna peste ceapa si se amesteca bine. Se toarna ceapa marinata peste patrunjel si se amesteca usor cu degetele, astfel incat sa nu se striveasca frunzele de patrunjel. Se asaza cate o movilita de patrunjel in mijlocul a doua farfurii plate. Fasiile de prosciutto se pun in jurul patrunjelului. Se rad cu ustensila de curata legumele fasiute de parmezan deasupra movilitelor de patrunjel. Se servesc imediat cu paine prajita. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.retetecool.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate spghete gogosar gelatinapudra fina sarmale aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1557 viz    0 com
1029 viz    0 com
1258 viz    0 com
970 viz    0 com
1622 viz    0 com
1346 viz    0 com
1433 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012993 (s)