News Flash:

Salata de paste umplute

3 Decembrie 2014
3041 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de paste scoica
cca 1 kg salata verde
cca 50 gr busuioc proaspat tocat
cca 300 gr carne de pui fiarta si taiata in bucati mai mari
200 gr rosii taiate in bucati marisoare
170 gr castravete taiat mai mare
putin salam italian sau de care aveti (maruntit)
70 gr vinegretta

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi scurge-le, clateste-le si scurge-le inca o data. Pune restul de ingrediente intr-un bol si omogenizeaza. Umple fiecare pasta cu cate o lingura sau jumatate de lingura de mix, pune totul pe un platou, acopera si baga in frigider pentru 2 ore. Serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste salata salata italiana paste umplute retete usoare culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017721 (s)