News Flash:

Salata de paste si sos pesto

2 Mai 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de paste si sos pesto
Ingrediente: 400 gr paste fundite 1 ceasca boabe mazare congelate 1 ceasca boabe porumb dulce 6 rosii mici 6 linguri sos pesto frunze busuioc sare piper verde ulei masline Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu sare si 1 lingura de ulei de masline, apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece. Rosiile se taie in sferturi, se amesteca cu mazarea, porumbul si uleiul de masline. Se asaza pastele intr-un castron mare, apoi legumele, sosul pesto, busuiocul. Se amesteca toate foarte bine, se asezoneaza cu sare, piper si apoi se da la rece la frigider 30 de minute. Se serveste simpla sau cu crutoane prajite si date prin pesmet.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete untura tarhon porumb bruschete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1535 viz    0 com
1222 viz    0 com
1407 viz    0 com
1270 viz    0 com
1174 viz    0 com
944 viz    0 com
1120 viz    0 com
1000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020147 (s)