News Flash:

Salata de paste cu peste afumat

12 Aprilie 2011
1176 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de paste cu peste afumat
Ingrediente necesare: 100 g ardei copti 100 g peste afumat (bucatele fara oase si piele) 160 g de paste fusilli 50 g masline verzi umplute 1 mana de marar proaspat, tocat sare piper negru macinat 1 lingura de suc de lamaie 2 lingurite de mustar picant 4 linguri de ulei de masline extravirgin Modul de preparare este rapid: Pastele fusilli se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor scrise pe ambalaj. Apoi se scurg si se pun intr-un castron incalzit. Sosul se prepara din amestecul mustarului cu sucul de lamaie. La acesta se mai adauga sare si piper. Se pune si uleiul de masline, amestecand continuu. Se amesteca bine pana sosul devine o pasta omogena. Pastele fusilli se amesteca cu pestele afumat. Apoi se adauga maslinele verzi. Se pune si sosul. Se mai adauga si verdeata tocata. Se amesteca bine totul si se potriveste de sare si piper, daca mai este necesar.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete paste salate untura nescafe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1315 viz    0 com
1176 viz    0 com
2704 viz    0 com
1267 viz    0 com
1279 viz    0 com
1202 viz    0 com
1147 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013834 (s)