News Flash:

Salata de papaya cu pepene galben

27 Martie 2014
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140 ml lapte de cocos
2 linguri zahar brun
1 lingurita esenta de vanilie
500 g pepene galben
500 g papaya

Mod de preparare:

Intr-o craticioara punem la fiert laptele de cocos, zaharul si esenta de vanilie. Fierbem la foc mic, amestecand ocazional. Dupa ce da in clocot mai lasam sa fiarba 5 minute (pana prinde o culoare caramel). Lasam apoi sa se raceasca timp de 10 minute. Intre timp, taiem penele si papaya cubulete si le punem intr-un bol de salata. Se serveste imediat cu sosul de cocos.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata fructe salata papaya
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013598 (s)