News Flash:

Salata de oua cu spanac si sunca

2 Mai 2013
1436 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri ulei de masline
1 ceapa
2 linguri otet din vin alb
2 lingurite mustar cu boabe intregi
450 grame spanac proaspat
8 felii de sunca
4 ridichi
5 oua fierte
sare
piper macinat

Mod de preparare:

Spala si curate bine legumele, apoi incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa taiata julien, caleste-o usor, pana se inmoaie putin. Ia-o de pe foc si adauga peste ea otetul, mustarul, sarea si piperul dupa gust si amesteca bine.

Separat, intr-un alt bol, combina spanacul, feliile de sunca si ridichile si pune peste ele amestecul de ceapa si amesteca usor. Adauga deasupra lor ouale taiate felii.

Salata de oua cu spanac si sunca se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac proaspat oua fierte sare bol aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019334 (s)