News Flash:

Salata de oua cu spanac

3 Mai 2016
2500 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 oua fierte
4 linguri ulei de masline
1 ceapa
8 felii de sunca
2 linguri otet din vin alb
450 gr spanac proaspat
4 ridichi
sare
piper macinat
2 lingurite mustar boabe intregi

Mod de preparare:

Spala si curate bine legumele, apoi incinge uleiul de masline intr-o tigaie si adauga ceapa taiata julien, caleste-o usor, pana se inmoaie putin. Ia-o de pe foc si adauga peste ea otetul, mustarul, sarea si piperul dupa gust si amesteca bine.

Separat, intr-un alt bol, combina spanacul, feliile de sunca si ridichile si pune peste ele amestecul de ceapa si amesteca usor. Adauga deasupra lor ouale taiate felii.
Salata de oua cu spanac si sunca se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata oua salata resturi salata spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2707 viz    0 com
2023 viz    0 com
2326 viz    0 com
2154 viz    0 com
2198 viz    0 com
2053 viz    1 com
3046 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013615 (s)