News Flash:

Salata de orez cu ton

25 Iulie 2011
2622 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de orez cu ton
Ingrediente: 4 conserve (125 g) de ton 2 conserve (200 g) porumb boabe 2 conserve mazare 4 linguri unt 4 portocale mari 1 lamaie 600 g orez maioneza gogosari sare piper Mod de preparare: Se curata si se feliaza portocalele, dupa care se calesc in unt. In grasimea rezultata se prajeste orezul, iar dupa ce prinde o culoare aurie, se acopera cu apa, lasandu-se la fiert fara a amesteca. Se scurge mazarea si porumbul, se feliaza gogosarii si se marunteste tonul. In final se amesteca orezul cu celelalte ingrediente, iar maioneza se adauga doar inainte de servire. Cateva masline pot fi folosite pentru decor. sursa articol: http://www.culinar.ro sursa fotografie: http://www.taste.com.au
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

icre salate supa chinezeasca somon unt bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1242 viz    0 com
1700 viz    0 com
4720 viz    0 com
953 viz    0 com
3118 viz    0 com
1243 viz    0 com
1023 viz    0 com
1221 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014953 (s)