News Flash:

Salata de nuci cu sfecla si crema de branza

1 Octombrie 2013
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
50 g nuci prajite si tocate
2 linguri capere
350 g fenicul feliat subtire
60 ml ulei de masline
1 lingurita ceapa verde tocata
1 lingura otet de vin
1 lingurita mustar Dijon
2 linguri chives tocate
4 linguri zeama de lamaie
100 g crema branza
coaja rasa de la 1 lamaie
5-6 bucati sfecla rosie medii
piper

Mod de preparare:


Spala bine sfecla, condimenteaza cu sare si piper, stropeste-o cu ulei de masline si pune-o intr-o tava cu putina apa. Coace-o in cuptorul incins acoperita cu folie de aluminiu. Sfecla va fi gata dupa aproximativ 40 de minute, cand poti sa introduci usor un cutit pana in mijlocul ei.

Intre timp, amesteca intr-un bol crema de branza, coaja de lamaie, 1 lingura de zeama de lamaie si jumatate din chives tocate. Condimenteaza cu sare si piper. Intr-un alt bol, amesteca mustarul, 3 linguri zeama de lamaie, otetul, un praf de sare si piper si uleiul de masline.

Cand sfecla este coapta scoate-o din cuptor, lasa-o sa se raceasca, curat-o de coaja si toaca-o in cubulete. Amesteca sfecla cu feniculul, caperele, restul de chives si vinegreta cu mustar. Chiar iniante de servire presara deasupra nucile tocate si dressing-ul cu crema de branza.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1483 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013230 (s)