News Flash:

Salata de naut cu nuci si branza feta

8 August 2013
1609 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

boabele de la 5 porumbi mici
ulei de masline
sare
piper
200 g castraveti tocati in cubulete
200 g naut fiert (din conserva)
110 g nuci prajite, tocate
60 ml suc proaspat de lamaie
3 linguri oregano proaspat tocat
3 linguri
ulei de masline
1 catel usturoi tocat marunt
120 g feta faramitata

Mod de preparare:

Unge porumbul cu ulei de masline, condimenteaza cu sare si piper si coace-l pe gratar in jur de 15 minute. Dupa ce se raceste curata boabele de pe ei. Pune boabele de porumb intr-un bol alaturi de castravetele tocat cubulete, nautul scurs si nucile tocate.
Pregateste separat un dressing cu sucul de lamaie, oregano, ulei de masline si usturoiul tocat. Toarna-l peste legumele din bol si amesteca. Inainte de servire adauga bucatele faramitate de feta.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut fiert nuci prajite feta faramitata gratar dressing
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014356 (s)