News Flash:

Salata de naut cu hamsii

27 Mai 2013
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g naut
salata
100 g rosii uscate
100 g masline negre
3 cepe verzi
doua ramurele rozmarin
hamsii
ulei de masline
otet balsamic

Mod de preparare:

Cu o seara inainte, am pus nautul in apa cu sare si l-am lasat in apa cca 12 ore. Scurgem apa, punem alta si sare, apoi il fierbem, eu in oala sub presiune timp de 30 de minute.
Scurgem nautul de apa, l-am pus in strecuratoarea pentru spaghetti. Punem intr-un platou destul de incapator, nautul, apoi maslinele spalate si taiate de pe simbure, rosiile uscate (ale mele au fost conservate in ulei, dar daca sint prea uscate inainte de a le taia, le punem timp de 2 minute in apa clocotita. Curatim, spalam si taiem ceapa, rozmarinul il spalam si taiem maruntel de tot, iar abia la sfarsit spalam si taiem salata pe care o punem de jur imprejurul ingredientelor. Daca nu tinem post, putem pune 6-7 suvite de hamsii conservati in ulei, apoi stropim cu ulei si otet balsamic, amestecam usurel si servim.

Salata de naut recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut masline negre rozmarin apa clocotita otet balsamic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021389 (s)