News Flash:

Salata de linte cu avocado si busuioc

30 Mai 2014
1943 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g cirese fara samburi taiate in jumatati
seminte de dovleac prajite
60 ml ulei de masline
1 avocado
4 buc. mici sfecla rosie curatate si tocate
suc de la 1 lamaie
1 lingura menta tocata
1 ceapa rosie mica tocata marunt
1 lingura busuioc tocat
1 mana salata verde si alte verdeturi de salata
100g linte verde
1 bulb fenicul feliat
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe lintea timp de 20 de minute, scurge-o si clateste-o cu apa rece. Lasa-o deoparte. Fierbe in acelasi timp si bucatelele de sfecla rosie, pana cand se inmoaie. Surge-le si lasa-le deoparte. Feliaza feniculul si freaca-l cu putina sare. Lasa-l sa stea asa 10 minute, apoi clateste-l. Amesteca intr-un bol busuiocul, menta, ceapa, uleiul de masline si sucul de lamaie. Amesteca intr-un bol mare ciresele, feniculul, lintea, sfecla si avocado curatat si taiat cubulete. Toarna peste ele dressingurl pregatit mai devreme. Amesteca bine si presara deasupra semintele de dovleac, sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata vara salata linte retete vara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021177 (s)