News Flash:

Salata de legume la cuptor

15 Aprilie 2014
931 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g varza taiata fasii sau 2 salate verzi medii
2 linguri ulei de masline
25 ml otet de vin alb
busuioc tocat
50 ml ulei de masline
patrunjel proaspat
1/2 lingurita sare
2 catei usturoi tocati
2 zucchini taiati cubulete
3 buc. ardei gras (in trei culori diferite) taiati in fasii groase

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 230 de grade. Amesteca ardeii, zucchini, usturoiul, 2 linguri ulei de masline si 1/2 lingurita sare. intinde legumele intr-o tava si coace-le timp de 13-15 minute pana cand se inmoaie putin si sunt usor rumenite. Lasa-le sa se raceasca 20 minute. Combina uleiul cu otetul, un praf de sare si un praf de piper.
Amesteca legumele cu varza tocata sau frunzele de salata verde, busuiocul si vinegreta pregatita. Pune totul la rece timp de 30 de minute inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata legume salata paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1379 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018317 (s)