News Flash:

Salata de legume fierte

14 Martie 2012
2499 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de legume fierte
Ingrediente:

200 g conopida
1 morcov
2 radacini de patrunjel
150 g mazare boabe si fasole verde
100 g broccoli
1 lamaie
2 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Se curata si se spala toate legumele, dupa care se pun la fiert. Cand sunt gata, se lasa sa raceasca, iar apoi se taie dupa preferinte. Se pun intr-un bol de salata, se potriveste de sare si ulei de masline si se amesteca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida morcov mazare boabe fasole verde broccoli lamaie sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021622 (s)