News Flash:

Salata de legume coapte cu ton (Mechouia)

21 Iulie 2011
1944 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de legume coapte cu ton
Ingrediente: 4 rosii mari 3 ardei grasi 2 cepe mari 1/2 capatana usturoi 3 felii groase de vanata o mana masline negre 3 oua 2 conserve ton a 240 gr fiecare 3 linguri ulei masline 1 lingurita oregano uscat 1/2 lingurita piper sare Mod de preparare: Ceapa se curata si se taie in patru. Usturoiul necuratat se inveleste in folie de aluminiu. Restul legumelor doar se spala. Se asaza toate legumele direct pe tava de copt si se dau la cuptor pentru 50 minute la 200 C. Se intorc ardeii din cand in cand. Ouale se fierb tari. Cand legumele sunt coapte, se scot pe o farfurie, exceptand ceapa, care se mai lasa inca 10 minute la cuptor. Ardeii se acopera cu o folie sa "transpire" putin si sa poata fi curatati mai usor. Cand legumele se racoresc, se curata rosiile de coaja si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga sucul care-l lasa. Se decojesc ardeii si se curata de cotoare si seminte. Se scoate usturoiul copt din coaja. Dupa aceea se toaca toate legumele cuburi si se amesteca. Uleiul, piperul, oregano si sare se amesteca si ele si se toarna peste legume, apoi se pune in frigider pana in momentul servirii, minim 30 minute. In momentul servirii, legumele coapte se pun in boluri individuale, se presara ton maruntit deasupra in strat generos, apoi se decoreaza cu masline si felii de oua. Se serveste cu paine prajita. sursa articol: http://www.e-retete.ro sursa fotografie: http://www.theworldwidegourmet.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene salate ardei gras drojdie uscata icre
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1045 viz    0 com
1634 viz    0 com
1722 viz    0 com
1156 viz    0 com
1376 viz    0 com
924 viz    0 com
1169 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1539 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019352 (s)