News Flash:

Salata de legume coapte

3 August 2012
3939 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

mozzarella fresca
1 vanata mare
1 dovlecel mare
2 ardei capia
1 catel de usturoi
ulei de masline
piper negru
frunze proaspete de busuioc
sare


Mod de preparare:


Feliem rondele dovleceii si vinetele, saram si lasam deoparte cam o jumatate de ora. Apoi punem toate legumele pe gratar. Cand s-au rumenit le luam, le punem pe un platou, iar dupa vreun sfert de ora le amestecam cu usturoiul dat pe razatoare si cu uleiul de masline si potrivim de piper si sare. Razuim deasupra mozzarella si decoram cu frunzele de busuioc.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mozzarella fresca vanata dovlecel ardei capia usturoi gratar platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2645 viz    1 com
1952 viz    0 com
1560 viz    0 com
1310 viz    0 com
2661 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1494 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016161 (s)