News Flash:

Salata de icre cu ceapa

15 Iunie 2011
2596 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de icre cu ceapa
Ingrediente: 3 lingurite icre 1/2 buc. lamaie ulei sare piper 1 buc. ceapa mica Mod de preparare: Puneti icrele intr-un vas de plastic cu fundul rotund suficient de mare si cu o lingurita sau direct cu mixerul amestecati pana cand se leaga. Apoi mixati si incepeti sa turnati ulei putin cate putin, nu foarte des, ca sa aiba timp sa se omogenizeze bine. Cand a inceput sa se formeze o pasta albicioasa, stoarceti lamaie, avand grija sa nu le acriti prea tare. Continuati cu uleiul. Daca devin prea tari, puneti putina apa rece plata sau (preferabil) minerala. Apa minerala le face mai pufoase. Cand va opriti din turnat ulei, puneti ceapa tocata marunt (este bine ca ceapa sa fi fost curatata in prealabil si lasata intr-un vas cu apa rece ca sa isi mai piarda din tarie). Potriviti de sare si amestecati cu o lingura. Daca pe parcurs "se taie", lasati-le putin sa se aleaga uleiul. Luati din icre intr-un vas mai mic cu o lingurita, incercand sa evitati pe cat posibil sa uleiul. Puneti peste icre miez de paine alba faramitat in asa fel incat acesta sa absoarba surplusul de zeama. Incepeti sa amestecati cu o lingura sau cu o singura paleta a mixerului. Puteti sa stoarceti si un strop de lamaie sa le mai intariti. Dupa ce se leaga, adaugati cate putin din icrele ramase in vasul initial. Abia cand este sigur ca nu se vor mai taia, reincepeti sa puneti ulei. Pentru ca icrele sa fie mai aspectuoase, opriti un varf de lingurita de icre pe care il adaugati la sfarsit, amestecand cu salata de icre. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti lamaie ceapa ulei
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5854 viz    0 com
1171 viz    0 com
1752 viz    0 com
1091 viz    0 com
1189 viz    0 com
1840 viz    0 com
1084 viz    0 com
2701 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020249 (s)