News Flash:

Salata de icre

23 August 2012
3571 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 grame icre de crap
1/2 cana cu ulei de masline
1/2 cana cu gris
1 cana cu apa
zeama de la o lamaie
1 ceapa medie data prin razatoare
sare de mare
piper negru


Mod de preparare:

Pune apa la fiert si toarna in ploaie grisul, amestecand pana obtii o consistenta mai tare. Grisul se lasa la racit. Amesteca icrele cu mixerul si toarna cate putin din uleiul de masline pentru a se omogeniza bine. La final adauga grisul, condimentele, zeama de la o lamaie si ceapa, amestecandu-le cu mixerul. Daca salata de icre are o consistenta prea tare, mai adauga putina apa.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

gris apa ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1514 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018504 (s)