News Flash:

Salata de icre

27 Februarie 2014
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 lingurite icre de crap sarate (aduse din Romania)
cca 300 - 500 ml ulei floarea soarelui
zeama de la 1 lamaie
1 ceapa potrivita
1/2 cana apa minerala

Mod de preparare:

Se mixeaza icrele pentru a se sparge o parte din bobite (secret invatat de la un mare pescar, tatal prietenei mele). Se adauga putina apa minerala si se continua mixarea. Se adauga in fir subtire ulei, putin cate putin, mixandu-se in continuare. Se stoarce jumatate de lamaie, apoi se continua cu ulei, mixand. In cazul in care compozitia se "intareste" , se adauga cateva picaturi de apa minerala. Se da prin razatoarea cu gauri mici ceapa. Se scurge ceapa rasa de zeama pe care o lasa si se pune peste icre. Se adauga si restul de zeama de la lamaie, mixandu-se. Se da la frigider pentru cateva ore.

Salata de icre recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata icre retete icre retete salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013859 (s)